Website laten maken in Alkmaar

Wil jij een website laten maken in Alkmaar? Een website die snel online staat, maar van de hoogste kwaliteit? Dan is Live in Five de beste keuze! Al vanaf €469,- laat je een maatwerk WordPress website maken. Wil je ook de hosting en webteksten uitbesteden? Dat kan allemaal. Bij Live in Five kies je helemaal wat je zelf wilt. Op basis van bestaande templates bouwen we jouw website uit naar een prachtige website op maat. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van websites die we hebben gemaakt aan de hand van onze templates.

Website op maat

Bij veel webdesigners is een nieuwe website laten maken erg kostbaar. Dat komt omdat voor iedere site opnieuw een template wordt gekocht en de werkwijze dus steeds verschilt. Om de prijs voor een nieuwe website zo laag mogelijk te houden, kiezen we bij Live in Five Alkmaar voor een andere aanpak.

Op basis van jarenlange ervaring hebben we een pakket templates samengesteld die ideaal zijn voor bedrijven binnen het MKB. Stijlvol, functioneel en vindbaar. Na de keuze voor een van de voorgeselecteerde templates is het mogelijk om de website helemaal naar jouw eigen smaak en voorkeuren te laten aanpassen.

Website laten maken voor MKB

Ben je op zoek naar een webdesigner in Alkmaar? Met Live in Five uit Alkmaar kies je voor jarenlange ervaring met vormgeving, webdesign en internet. Daardoor ben je verzekerd van:

  • Een geoptimaliseerde en vindbare website
  • Een voorsprong op concurrenten
  • Een zorgvuldig gebouwde site
  • Een WordPress website op maat
  • Interactieve websites met tal van opties en mogelijkheden

En dat alles binnen een week, vanaf €469,-. Ja, dat kan écht. Bekijk gerust eens onze projecten voor eerdere tevreden klanten op Website laten maken in Amsterdam en Website laten maken Purmerend.

Website, teksten en hosting

Een website laten maken inclusief hosting en webteksten? Live in Five heeft eigen servers waardoor hosting in ons eigen beheer blijft en je niet afhankelijk bent van derde partijen. Kortom: jouw website staat altijd online, is lekker stabiel en heeft een razendsnelle uptime. Voor professionele en vindbare teksten werken wij samen met een ervaren SEO-tekstbureau, want dat is echt een vak apart. Je bent vrij in het kiezen van het passende hostingpakket en het aantal webteksten.

Het hoofdkantoor van Live in Five is gevestigd in Alkmaar en van daaruit bouwen we websites voor bedrijven uit de omliggende regio. Bijvoorbeeld plaatsen als Hoorn, Heerhugowaard, Schagen, Bergen, Heiloo, Castricum en Purmerend.