Ook een maatwerk website laten maken?

Nieuwe website door Live in Five; webdesigner Alkmaar

Live in Five is een webdesigner in Alkmaar die websites bouwt voor ondernemers in het midden en kleinbedrijf. En soms ook grootbedrijf. Denk daarbij aan verschillende branches zoals horeca, bouw en winkeliers. En ook de autobranche natuurlijk. Zo bouwde Live in Five onlangs een nieuwe website voor Autoplaza in Alkmaar. Compleet met een responsive design, professionele teksten en een optimale vindbaarheid. Lees alles over dit project!

Grote beurt voor website Autoplaza

Na jarenlang te hebben “rondgereden” met een oude website, was het hoog tijd voor een grote opknapbeurt van de website van Autoplaza. Daarvoor werd Live in Five ingeschakeld: webdesigner uit Alkmaar die als geen ander weet hoe een website snel en goed moet worden opgeleverd. En met snel bedoelen we écht snel. Binnen vijf dagen. Daarvoor staat namelijk de bedrijfsnaam Live in Five: binnen 5 dagen online met een snelle, mooie en succesvolle website.

Vindbaar en gebruiksvriendelijke websites

De website van Autoplaza kreeg een complete make over. Er werd gekozen voor een nieuw en eigentijds template. De nieuwe website werd gebruiksvriendelijker, overzichtelijker en aantrekkelijker voor (potentiële) klanten. Dankzij de heldere structuur, duidelijke indeling en de frisse kleuren is de website nu weer helemaal toekomst proof. En mede dankzij de technische optimalisatie en professionele SEO-teksten weten steeds meer bezoekers hun weg naar Autoplaza te vinden.

Webdesigner Live in Five uit Alkmaar

Ben jij ook op zoek naar een webdesigner in de regio Alkmaar die goed en spoed perfect weet te combineren? Een webdesign-bureau dat met professionele websites snel klanten weet te trekken en zo de omzet van ieder bedrijf in een hogere versnelling schakelt? Live in Five maakt het eenvoudiger dan ooit om voor een nieuwe website te kiezen:

  • Bepaal of je de website zelf wilt bouwen of wilt laten bouwen
  • Kies één van de professionele templates
  • Kies een hostingpakket
  • Bepaal of en hoeveel professionele SEO-teksten je wilt laten schrijven
  • Reken af

Vanaf hier zet Live in Five – webdesigner Almaar – het gas erop. Zo ben je binnen vijf dagen Live met een succesvolle website. Net als de nieuwe website van Autoplaza. Wat vind je daarvan? Misschien – aangepast naar jouw smaak en huisstijl – ook iets voor jou? Ontdek dan direct de mogelijkheden.

Ik wil ook Live in Five