Ook een maatwerk website laten maken?

Webdesign Heiloo? Ontdek het bij Live in Five

Op zoek naar een bureau voor webdesign in Heiloo of omstreken? Daar komt Live in Five om de hoek: een webdesigner voor alle branches binnen het MKB. Live in Five is gevestigd in Alkmaar en werkt voor bedrijven in de regio, van Heerhugowaard en Heiloo tot Limmen en Zaandam. Bijvoorbeeld cadeauwinkel De Ontdekking koos voor de diensten van Live in Five. Beoordeel zelf het eindresultaat!

Project: De Ontdekking in Heiloo

Cadeauwinkel De Ontdekking aan de Stationsweg in Heiloo koos voor een nieuwe, complete website van Live in Five. Dat wil zeggen: een totaalpakket met daarin een nieuw WordPress template (stijlvol en responsive), vindbare SEO-teksten en professionele hosting. Het resultaat mag er zijn. De nieuwe website is een cadeautje. Exclusieve wijnen, overheerlijke koffie en prachtige woonaccessoires: in de (online) cadeau- en woonwinkel is voor ieder wat wils te vinden. En de nieuwe website functioneert daarvoor als prachtige etalage.

Webdesign & SEO-teksten: strikje erom

Wat Live in Five betreft, horen een goede website en goede SEO-teksten onlosmakelijk bij elkaar. Veel webdesigners focussen zich enkel op technisch design en vergeten hoe belangrijk goede content is. Professionele SEO-teksten zorgen namelijk niet alleen voor een goede vindbaarheid (landelijk en regionaal), maar ook voor het overtuigen van bezoekers. En dat is tenslotte wat een nieuwe website moet doen: bezoekers aanzetten tot een aankoop, telefoontje of wat voor jouw bedrijf maar belangrijk is. Om deze redenen werkt Live in Five samen met een professioneel SEO-tekstbureau uit de regio. Terwijl de website wordt gebouwd, worden gelijktijdig de teksten zo geschreven. Zo staat een écht complete website snel online.

Doe jezelf een nieuwe  website cadeau

Spreekt de nieuwe website van cadeauwinkel De Ontdekking uit Heiloo je aan? En zie je het ook wel zitten om snel (lees: binnen vijf dagen) een nieuwe website te hebben waarmee je jouw omzet kunt verhogen? Bekijk dan de mogelijkheden bij Live in Five.

  • Kies of je de website zelf wilt bouwen of laten bouwen
  • Kies een responsive WordPress template
  • Stel een hostingpakket samen
  • Bepaal of en hoeveel professionele SEO-teksten je wilt laten schrijven
  • Reken af
  • Laat Live in Five het werk doen

Ook Live in Five?