Ook een maatwerk website laten maken?

Complete website laten maken voor een bloeiende omzet

Hoe onderscheid je je als klein tuincentrum van de grote ketens? Met kennis! En door deze kennis op professionele wijze te delen. Tuincentrum Nuyens in Limmen besloot daarom een complete website te laten maken door Live in Five.  Het eindresultaat: een frisse website en webshop voor alle groene vingers in de regio. Wil jij ook een complete website laten maken? Bekijk dan eens de nieuwe website van Nuyens. Misschien ook iets voor jou?

Paradijselijke websites, heerlijke prijzen

De nieuwe site en webshop van tuincentrum Nuyens is een website die Live in Five met veel plezier en trots heeft gebouwd. Van een verouderd en onoverzichtelijk geheel is de website omgetoverd tot een fris en klantvriendelijk paradijs voor tuinders uit de regio Limmen, Alkmaar en Heerhugowaard. De menustructuur van de WordPress website is helder, de webshop overzichtelijk en ook de (regionale) vindbaarheid is enorm verbeterd. Dat alles laat je bij Live in Five in Five doen voor een vast, laag bedrag. Wel zo fijn om vooraf al te weten waar je aan toe bent!

Écht complete websites

Live in Five uit Alkmaar onderscheidt zich van andere webdesigners door het aanbieden van complete websites. Niet zogenaamd compleet, maar écht compleet. Zo is het mogelijk om naast de technische realisatie en optimalisatie van websites, ook te kiezen voor vindbare SEO-teksten en professionele WordPress hosting. Hosting hebben we in eigen beheer, waardoor je bij storingen nooit tussen een hostingprovider en webdesigner heen en weer wordt gestuurd, zonder dat er een oplossing komt. Voor het schrijven van webteksten werken wij al jaren naar tevredenheid samen met een professioneel SEO-tekstbureau uit de regio. Een bedrijf dat als geen ander weet hoe goede content klanten aantrekt en overtuigt.

Ook een complete website laten maken?

Ook iets voor jou? Een complete website laten maken zoals tuincentrum Nuyens heeft gedaan? Een site die jouw bezoekersaantal laat groeien en de omzet bloeien? Dan is het tijd om aan de slag te gaan. Bepaal je wensen en kies direct het soort website, de hosting en de teksten die je wilt, zonder daarvoor meer te betalen dan noodzakelijk. Duidelijk, eenvoudig en overzichtelijk: dat is Live in Five

Direct aan de slag