Ook een maatwerk website laten maken?

Webdesign Heerhugowaard. Project: De Pieter Raat Stichting

Live in Five zorgt voor professioneel webdesign in de regio Heerhugowaard-Alkmaar. Jarenlange ervaring met het bouwen van succesvolle en complete WordPress websites, maakt dat steeds meer bedrijven Live in Five weten te weten. Zo ook DPRS; een zorg- en dienstverlener voor senioren die graag een professionele en overzichtelijke website wilden. Geschikt voor jong en oud.

Webdesign met zorg en aandacht

De Pieter Raat Stichting is een zorg- en dienstverlener voor senioren in Heerhugowaard. Van thuiszorg tot soos en maaltijdservice: DPRS is een sterke, professionele zorgorganisatie met een kleinschalige aanpak. Dichtbij mensen in de buurt. Ook webdesigner Live in Five werkt graag in de regio, dichtbij bedrijven en klanten die goede websites nodig hebben. Daarom was het extra leuk om de website voor DPRS in Heerhugowaard te verzorgen: lekker dichtbij en webdesign vol zorg en aandacht.

Voordelig, snel, gebruiksvriendelijk

De keuze voor een nieuwe website is niet altijd eenvoudig. Het is immers lastig als de website lang offline is. En het kost altijd meer geld dan vooraf ingeschat. En wat als het eindresultaat tegenvalt? Bij Live in Five webdesign zijn al deze zorgen overbodig. Het bedrag bepaal je namelijk zelf. Bijvoorbeeld door te kiezen welke opties je wilt, welk soort hosting, et cetera. Ook duurt het nooit lang voor de nieuwe website online staat. De naam verraadt het al: binnen vijf dagen. Kies zelf een van de mooie professionele WordPress templates en laat die geheel naar jouw wensen, voorkeuren en huisstijl aangepassen.

Live in Five: webdesign Heerhugowaard

Heb je de nieuwe website van De Pieter Raat Stichting al bekeken die Live in Five heeft gebouwd? En is zoiets precies wat je zoekt? Kijk dan eens rond op de website van Live in Five, webdesign in de regio Heerhugowaard en Alkmaar. Bij Live in Five kunnen alle mogelijkheden omtrent het design van een website geheel naar eigen hand worden gezet. Voor een vast, scherp tarief. Liever alleen een website zonder teksten, zoals DPRS? Of juist een complete website, inclusief betrouwbare hosting en vindbare SEO-teksten? Met Live in Five kun je alle kanten op.

Ontdek de mogelijkheden