Ook een maatwerk website laten maken?

Een website maken in Alkmaar? Of liever laten maken?

Steeds meer bedrijven in Alkmaar en omstreken kiezen voor een nieuwe WordPress-website van Live in Five. Zelf een website maken is namelijk veel werk en zonder technische kennis nemen concurrenten al snel een voorsprong qua vindbaarheid en conversie. Bij Live in Five is het beide mogelijk: een complete website laten maken of deze zelf maken. Maar dan wel met een template dat zorgt voor een professioneel eindresultaat.

Kwalitatief en snel

Een transportbedrijf dat staat voor kwalitatief transport, ruime opslag en snelle levering: daarbij hoort natuurlijk een website die aan dezelfde eisen voldoet. Transportbedrijf Jonker is een begrip in de regio Alkmaar. Al meer dan honderd jaar geleden begon het familiebedrijf met paard en wagen en rijdt inmiddels met meerdere vrachtauto’s over de Nederlandse wegen om te zorgen dat iedere zending zonder schade of vertraging de eindbestemming bereikt. Het strakke design van de website in combinatie met de frisse fotografie, bieden de rijke bedrijfsgeschiedenis een stijlvol podium.

Website maken met of zonder tekst

Transportbedrijf Jonker koos ervoor een website te laten maken exclusief SEO-teksten. Bij Live in Five bepaal je dit zelf. Die keuze is bewust gemaakt. Veel webdesigners maken namelijk mooie websites, maar vergeten hoe belangrijk goede, duidelijke en overtuigende content is. Daarom werken wij bij Live in Five uit Alkmaar samen met een doorgewinterd SEO-tekstbureau dat gelijktijdig met de technische realisatie van de website voor professionele teksten zorgt. Die verhogen de vindbaarheid en toveren bezoekers om in klanten. Kies je liever voor een website waarvan je zelf de content verzorgt? Dan is dit uiteraard ook mogelijk!

Ook een website zoals transportbedrijf Jonker?

Ben je ondernemer binnen het MKB en wil je ook graag een nieuwe website maken? Of laten maken? Dan is Live in Five de aangewezen webdesigner. Net als het transportbedrijf zorgen wij voor een kwalitatief product, snelle levering (binnen vijf dagen) en ruime opslag (WordPress hosting). Bekijk gerust eens onze projecten voor vergelijkbare bedrijven op Website laten maken Amsterdam. Ook Live in Five?

Direct aan de slag