Ook een maatwerk website laten maken?

Website bouwen Alkmaar: de bezem erdoor

Een complete website bouwen voor Victoria Schoonmaak in Alkmaar? Dat deden de medewerkers van Live in Five natuurlijk maar al te graag. Een strak doorgevoerde huisstijl, frisse opbouw en heldere indeling: het eindresultaat werd net zo clean als het schoonmaakbedrijf zelf. Live in Five leverde een complete WordPress website, inclusief vindbare teksten en betrouwbare hosting.

WordPress website bouwen

Victoria Schoonmaak is een bedrijf dat in de regio Alkmaar-Amsterdam, en zelfs ver daarbuiten, bekend staat om de betrokken medewerkers die werk leveren van hoge kwaliteit. Waarden die Live in Five erg aanspreken. In de wereld van webdesign wordt heel wat af geroepen, maar de geleverde kwaliteit van websites  is niet altijd even best. Die reputatie poetst Live in Five graag op. Met succesvolle websites die klanten vinden én binden.

Website bouwen inclusief teksten

Net als websites bouwen is ook het schrijven van goede teksten een vak apart. Zeker als deze teksten ook nog eens overtuigend en vindbaar moeten zijn, geschikt voor het web en prettig leesbaar. En foutloos natuurlijk. Professioneel. Vrij van taalfouten en jargon. Genoeg gezegd: overduidelijk werk voor een professional. Met de focus van Google die steeds meer komt te liggen op kwalitatieve content, heeft Live in Five ervoor gekozen om samen te werken met een ervaren tekstbureau. Een professionele (online) tekstschrijver zorgt dan voor vindbare en converterende SEO-teksten, terwijl Live in Five de website bouwt. Veel webdesigners zien goede content over het hoofd, terwijl dit een belangrijke aspect is van een succesvolle site.

Alkmaarse hosting in eigen beheer

Niet alleen de (technische) kwaliteit van de website en de inhoud zijn belangrijk. Zonder betrouwbare hosting is er ook geen betrouwbare website. Ook op dit vlak onderscheidt Live in Five zich van andere webbouwers. Die besteden de hosting namelijk vrijwel altijd uit aan derden, terwijl Live in Five de servers in eigen huis heeft en zelf onderhoudt. Dit zorgt onder andere voor een stabiele website, een razendsnelle uptime en nooit storingen die pas na dagen worden opgelost. De betrokken medewerkers van Live in Five staan altijd klaar voor ondersteuning bij vragen of problemen.

Ook een WordPress website bouwen? Of een frisse start voor de bestaande site? Een website inclusief teksten zoals de nieuwe website van schoonmaakbedrijf Victoria? Dat kan allemaal bij bij Live in Five uit Alkmaar. En dat ook nog eens binnen vijf dagen!

Website bouwen