Website laten maken in Amsterdam

Een nieuwe website maken betekent veel meer dan het neerzetten van een simpel visitekaartje. Het is in feite de bouw van een nieuwe, digitale medewerker. Een medewerker die werft, vindt, bindt en verkoopt. Wil je een effectieve website laten maken in Amsterdam en omstreken? Snel én goed? Neem dan contact op met Live in Five; een ervaren team WordPress webdesigners. Hieronder vind je een aantal websites in omgeving Amsterdam die wij hebben gemaakt.

Professionele website laten maken

Steeds meer bedrijven vertrouwen op WordPress als CMS. Logisch, want het systeem is relatief eenvoudig. Na het maken van de website is het goed te doen om zelf teksten te plaatsen, content aan te passen, et cetera. Maar de bouw van de website gaat de meeste bedrijven de pet te boven en er wordt vaak besloten om de website te laten maken. Maar dat duurt lang, is duur en je weet vooraf niet precies wat je krijgt. Toch?

Website zelf samenstellen

Live in Five brengt verandering. Met ons concept kies je helemaal zelf wat je wilt. Welke stijl voor de website? Welke hosting en hoeveel professionele webteksten? Jij kiest, wij maken. Sowieso kun je bij ons altijd rekenen op:

  • Een prachtig en responsive design
  • Goede vindbaarheid in de Google
  • Gebruiksvriendelijke website
  • Interactieve en eenvoudig bij te houden website
  • Conversiegerichte website

Niet alleen ondernemers uit Amsterdam laten hun website maken door Live in Five. Ook bedrijven uit Haarlem, Weesp, Zaandam, Amstelveen, Hoofddorp, Diemen en Purmerend kiezen voor een website binnen een week van Live in Five. Al vanaf €649,00.

Websites voor MKB

Waar vind je een bedrijf dat websites razendsnel oplevert die ook nog mooi en functioneel zijn? Met verschillende vestigingen in Nederland en een uniek concept is Live in Five een populair webbureau. Live in Five Amsterdam richt zich met name op websites voor het MKB. Denk aan retail, horeca, bouwbedrijven en nog veel meer.

Uiteraard bouwen we zo nu en dan ook websites voor grote bedrijven, maar websites en/of webshops voor het midden- en kleinbedrijf zijn onze specialiteit. Als geen ander vragen deze sites om een functioneel ontwerp waarbij wensen van klanten centraal staan. De leukste sites om te bouwen, want ze verdienen zichzelf razendsnel terug.

Ook een website laten maken in Amsterdam e.o.?

Ben je nieuwsgierig naar Live in Five? Lees dan zeker eens de referenties van eerdere projecten en websites. Wil je ook een website laten maken in Amsterdam of de omliggende regio? Bekijk direct de kosten en mogelijkheden voor jouw bedrijf en ga aan de slag. Dan ben jij ook Live in Five dagen.