Website laten maken in Amsterdam

Een nieuwe website maken betekent veel meer dan het neerzetten van een simpel visitekaartje. In feite is een nieuwe website een praktisch en professioneel hulpmiddel, dat werft, vindt, bindt en verkoopt. Wil je een effectieve website laten maken in Amsterdam en omstreken? Snel én goed? Neem dan contact op met Live in Five; een ervaren team WordPress webdesigners. Hieronder vind je een aantal websites in omgeving Amsterdam die wij hebben gemaakt.

Professionele website laten maken

Steeds meer bedrijven maken gebruik van het CMS (content managementsysteem) van WordPress. Dat is logisch, want het systeem is relatief eenvoudig. Nadat de website is gemaakt, is het goed te doen om zelf teksten te plaatsen, content aan te passen, foto’s toe te voegen, et cetera. Maar de bouw van een website gaat de meeste bedrijven de pet te boven en wordt er vaak voor gekozen om een website te laten maken. Maar vaak duurt dit lang, is het duur en weet je vooraf niet precies wat je kan verwachten. Toch?

Website zelf samenstellen

Live in Five brengt hierin verandering. Met ons concept kies je helemaal zelf wat je wilt en zie je meteen wat dat gaat kosten. Welke stijl wil je voor jouw website? Welk hostingpakket en hoeveel professionele webteksten wil je? Jij kiest, wij maken. Wat je ook kiest, bij ons kun je altijd rekenen op:

  • Een prachtig en responsive design
  • Goede vindbaarheid in de Google
  • Een gebruiksvriendelijke website
  • Een interactieve en eenvoudig bij te houden website
  • Een conversiegerichte website

Niet alleen ondernemers uit Amsterdam laten hun website maken door Live in Five. Ook bedrijven uit Haarlem, Weesp, Zaandam, Amstelveen, Hoofddorp, Diemen en Purmerend kiezen voor een website binnen een week van Live in Five. Al vanaf €469,-.

Websites voor MKB

Waar vind je een bedrijf dat websites razendsnel oplevert die ook nog mooi en functioneel zijn? Met verschillende vestigingen in Nederland en een uniek concept is Live in Five een populaire webdesigner. Live in Five Amsterdam richt zich met name op websites voor het MKB. Denk aan retail, horeca, bouwbedrijven en nog veel meer.

Uiteraard bouwen we zo nu en dan ook websites voor grote bedrijven, maar websites en/of webshops voor het midden- en kleinbedrijf zijn onze specialiteit. Als geen ander vragen deze sites om een functioneel ontwerp waarbij wensen van klanten centraal staan. De leukste sites om te bouwen, want ze verdienen zichzelf razendsnel terug.

Ook een website laten maken in Amsterdam e.o.?

Ben je nieuwsgierig naar Live in Five? Lees dan zeker eens de referenties van eerdere projecten en websites. Wil je ook een website laten maken in Amsterdam of de omliggende regio? Bekijk direct de kosten en mogelijkheden voor jouw bedrijf en ga aan de slag. Dan ben jij ook Live in Five dagen.