Website laten maken in Haarlem

Hoe weet je of een nieuwe website aan je wensen voldoet? Waar in Haarlem en omstreken vind je een webdesigner met verstand van WordPress, vormgeving en SEO? Hoe weet je of je niet teveel betaalt? Bij Live in Five kun je al een professionele WordPress website laten bouwen vanaf €469,-. Je bepaalt zelf wat je wilt en je bepaalt dus ook zelf de prijs. Zo sta je nooit voor een onaangename verrassing. Website laten maken in Haarlem en omstreken? Bekijk het unieke concept van Live in Five. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van websites in de omgeving Haarlem die wij hebben gemaakt.

 

Website laten maken

Dankzij het ervaren team designers, IT’ers en vormgevers heeft Live in Five alle expertise in huis om professionele en succesvolle websites op te leveren. Ook de hosting houden we in eigen beheer om klanten te verzekeren van een snelle en stabiele website. We hebben daarvoor beschikking over onze eigen servers, waarmee we ook grote Nederlandse bedrijven ondersteunen bij het beheer van hun websites en platformen. Voor het schrijven van vindbare webteksten, SEO-teksten, werken we samen met een tekstbureau dat met perfecte content al veel van onze klanten hielp bij het vinden en binden van klanten via hun website.

Websites in Haarlem en omstreken

Website laten maken in Haarlem en omstreken? Het hoofdkantoor van Live in Five is gevestigd in Alkmaar. Daarnaast hebben we meerdere locaties van waaruit we WordPress websites bouwen voor klanten in de regio Noord-Holland, onder andere Haarlem, Hoorn, Zaandam, Purmerend, Amsterdam, en natuurlijk ook kleinere plaatsen. Bekijk gerust eens onze projecten voor eerdere tevreden klanten op Website laten maken in Amsterdam en Website laten maken Alkmaar.

Website samenstellen

Met de handige configurator van Live in Five bepaal je helemaal zelf wat je wilt en wat de kosten worden.

Stap 1: Je bepaalt zelf: wil je de website maken of de website laten maken?

Stap 2: Je kiest een template/stijl voor jouw website

Stap 3: Als je ervoor hebt gekozen om de website te laten bouwen, wordt die helemaal aangepast aan jouw wensen, voorkeuren en huisstijl

Stap 4: Je kiest een hostingpakket

Stap 5: Je kiest of je extra’s wilt toevoegen aan jouw website, zoals professionele webteksten laten schrijven of een logo te laten ontwerpen.

Dankzij deze unieke werkwijze is het voor Live in Five mogelijk om de kosten laag te houden en de websites snel op te leveren. En met snel bedoelen we binnen een week.

Aan de slag

De mogelijkheden en kosten bekijken voor jouw bedrijf in Haarlem e.o.? Met onze handige configurator kan je jouw website zelf samenstellen, volledig volgens jouw wensen.