Website laten maken in Purmerend

Woon of werk je in de regio Purmerend en wil je een website laten maken? Dan kom je al snel terecht in een oerwoud van aanbieders. Maar de ene webdesigner is peperduur, de andere heeft geen verstand van vormgeving en de volgende niet van SEO (vindbaarheid in Google). Ook weet je van te voren niet wat je krijgt en hoeveel je onderaan de streep betaalt. Bij Live in Five uit Noord-Holland doen we dit helemaal anders en maken we gewoon een goede website voor je. Voorbeelden van websites in regio Purmerend zie je hieronder.

 

Goede website laten maken

Een goede website moet aan een aantal basale eisen voldoen om de investering terug te verdienen:

  • De website is goed vindbaar in Google. Daarvoor is het belangrijk dat hij technisch en tekstueel is geoptimaliseerd zodat de juiste bezoekers erop terechtkomen.
  • De indeling en stijl van de website is duidelijk voor bezoekers. Zij weten hoe zij erdoorheen moeten navigeren en doen wat jij wilt dat ze doen. Bijvoorbeeld iets downloaden, bestellen of contact opnemen.
  • De website levert meer op dan dat hij kost. Daarvoor is het onder andere belangrijk dat de conversie zo hoog mogelijk ligt. Dat doen we onder andere met slimme buttons, een duidelijke menustructuur en goede content.
  • De website voldoet aan de moderne eisen van het internet zoals een goede snelheid en een responsive design (automatische aanpassing aan mobiele websites).

Het hoeft geen duizenden euro’s te kosten om een goede website te bouwen. Live in Five is gespecialiseerd in het bouwen van functionele WordPress websites voor het MKB. Bijvoorbeeld winkels, horeca, bouwbedrijven en dienstverleners zoals kapsalons of studio’s. Bekijk gerust eens onze projecten voor eerdere tevreden klanten op Website laten maken in Haarlem en Website laten maken Alkmaar.

Goedkope website laten maken

Hoe we dat doen binnen een week? Bij Live in Five werken we met voorgeselecteerde templates die perfect zijn voor het midden- en kleinbedrijf. Als ondernemer kies je zelf jouw favoriete stijl en die passen onze webdesigners helemaal op maat voor je aan. Daardoor kost het minder tijd en geld om een website te bouwen. Ideaal voor jou, want zo laat je met een kleine investering een grootse website maken.

Website laten maken Purmerend

Ook een website laten maken? Het hoofdkantoor van Live in Five is gevestigd in Alkmaar. Van daaruit werken we voor talloze plaatsen in de regio Noord-Holland. Onder andere Zaandam, Amsterdam, Hoorn, Monnickendam, Alkmaar, Haarlem en IJmuiden. En natuurlijk ook kleinere dorpen. Bekijk zeker eens onze eerdere projecten uit de omgeving Purmerend! Of ga direct aan de slag met je eigen website, zodat hij volgende week Live staat.