Website laten maken in Zaandam

Wil je voor jouw bedrijf in Zaandam, Assendelft, Krommenie, Wormerveer, Oostzaan, Westzaan, Zaandijk of Koog aan de Zaan een website maken of laten maken? Kies dan voor de jarenlange ervaring van Live in Five; een team van vormgevers en webdesigners dat is gespecialiseerd in het bouwen van WordPress websites voor het MKB. Bijvoorbeeld horeca, retail, bouwbedrijven en dienstverleners. Live in Five rondde de afgelopen jaren al talloze projecten af voor ondernemers uit de Zaanstreek. Altijd vindbaar, functioneel en voordelig. Voorbeelden hiervan vind je hieronder. Ook een website laten maken in Zaandam en omgeving? Stel hem zelf samen via onze unieke configurator.

 

Complete website laten maken

Bij Live in Five kun je ervoor kiezen om zelf je website te maken op basis van een van de prachtige templates, maar je kunt ook alle zorgen uit handen geven en de website laten maken. Via onze unieke configurator stel je de website helemaal naar je eigen smaak samen. Kies je favoriete stijl, een hostingpakket en eventuele extra’s als webteksten. Voor de hosting maken we gebruik van eigen servers, waardoor je verzekerd bent van een stabiele website met een razendsnelle uptime. Voor webteksten werken we samen met een SEO-tekstbureau dat al veel van onze klanten hielp bij het bereiken van topposities in Google.

Website vanaf €469,-

Het is lastig om een goede webdesigner te vinden. Want de ene weet te weinig van WordPress, de ander te weinig van Search Engine Optimization (SEO) en de volgende is te duur of heeft geen ervaring met vormgeving. Het team van Live in Five heeft al deze expertises in huis. Wel zo makkelijk. Wij werken met voorgeselecteerde templates die we voor je uitbouwen tot een website op maat. Door deze werkwijze houden we de prijs acceptabel en kunnen we de websites binnen een week opleveren.

Website laten maken bij Live in Five

Live in Five is gevestigd in Alkmaar en heeft meerdere locaties van waaruit websites worden gebouwd voor bedrijven in Noord-Holland en Zaanstreek. Bijvoorbeeld Zaandam, Zaanstad en Koog aan de Zaan. Onze kennis van de regio en kennis van websites maken dat wij al veel ondernemers hebben geholpen bij het bouwen van een functionele en professionele website voor hun bedrijf. Websites die geld opleveren doordat ze goed vindbaar zijn in de (lokale) zoekresultaten van Google en gericht zijn op het overtuigen en binden van klanten. Bekijk gerust eens onze projecten voor eerdere tevreden klanten op Website laten maken Amsterdam en Website laten maken Alkmaar.