Website laten maken of zelf doen?

Website laten maken

Website zelf maken

Eigen website maken: snel, voordelig, professioneel

Meer klanten trekken, meer binding met je bestaande klantenkring of een prachtig, digitaal visitekaartje: een professionele website is onmisbaar voor de groei van een bedrijf.

Als je handig bent met WordPress, kun je tegenwoordig je eigen website maken zonder teveel inspanning. Bijvoorbeeld met de prachtige WordPress templates van Live in Five. Zo bespaar je op de kosten voor webdesign, maar ben je online toch goed vertegenwoordigd.

Prachtige en effectieve templates voor MKB

Eigen website maken? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Live in Five. Hier vind je professionele WordPress templates die uitermate geschikt zijn voor het mkb of grotere bedrijven. Denk aan winkels, horeca, showrooms, productleveranciers en zorg- of dienstverleners. Met de branchegerichte templates bouw je snel een eigen website waarmee je jouw bedrijfsdoelstellingen behaalt.

Altijd online tegen een vast en voordelig tarief

Of je nu kinderfysiotherapeut, restauranteigenaar, winkelier of glazenwasser bent: je eigen website laten maken was nog nooit zo eenvoudig met de templates van Live in Five. En dankzij de betrouwbare hosting ben je altijd online. Tegen een vast, laag tarief per maand natuurlijk; dat is helder. Neem bij vragen of opmerkingen gerust contact op met Live in Five uit Alkmaar.

Eigen website maken? Of liever laten maken?

Ben jij zo’n ondernemer die gelooft dat iedereen het beste is in zijn eigen vak en laat je jouw website liever maken door professionals? Of ben je meer een handige doe-het-zelver? Bekijk in beide gevallen de pakketten van Live in Five. Voor voorbeelden van websites die wij hebben gemaakt kun je kijken op de pagina website laten maken Amsterdam of website laten maken Alkmaar.

Een website laten maken

Via Live in Five is het mogelijk om een complete website te laten maken. En compleet betekent dan ook echt compleet. Binnen vijf dagen heb je een stabiele, snelle en betrouwbare website met jouw eigen afbeeldingen en stijl. Inclusief teksten, technische optimalisatie en hosting van topniveau.

Eigen website maken

Een eigen website maken en hosting via Live in Five betekent:

  • Snel een eigen website maken: strak en professioneel
  • Keuze uit prachtige, branchegerichte websites
  • Alleen responsive templates
  • Weinig tot geen technische kennis nodig
  • Een betrokken helpdesk bij vragen of problemen
  • Snelle en stabiele hosting
  • Altijd een bereikbare en beveiligde website