Website laten maken of zelf doen?

Alles-in-één Pakket

Doe-het-zelf Pakket

Snel een betaalbare website? Kies de pakketten van Live in Five

Wil je een nieuwe en betaalbare website? Dan sta je voor heel wat keuzes. Wil je de website laten maken of doe je dat zelf? Welke hosting kies je? Hoe moet de website eruitzien en wat wordt de inhoud?

Live in Five is een webdesigner uit Alkmaar die al deze keuzes zo eenvoudig mogelijk heeft gemaakt. Dankzij keuze uit drie pakketten, heb je binnen vijf dagen een complete en betaalbare website online, die voldoet aan al jouw wensen.

Pakket 1: Alles-in-één

Wil je zo snel mogelijk een betaalbare WordPress-website waarnaar je absoluut geen omkijken hebt? Kies dan voor het alles-in-één pakket van Live in Five. Op basis van een door jou gekozen template, wordt de website op maat gemaakt. Hosting is direct geregeld en een gerenommeerd SEO-tekstbureau schrijft de content om de vindbaarheid van de website te optimaliseren. De webdesigners van Live in Five zorgen voor technische perfectie.

Pakket 2: Doe-het-zelf

Ben jij handig met WordPress en wil je op basis van een betaalbare template liever zelf een website maken? Maar wel een site die professioneel en onderhoudsarm is? Bij Live in Five vind je een voorselectie van prachtige templates die je als bedrijf naar eigen smaak kunt aanpassen. Met de responsive templates ben je verzekerd van een gebruiksvriendelijke, snelle en betaalbare website. En dankzij de stabiele hosting van Live in Five, kun je daar altijd op bouwen.