Beter vindbaar met je website?

SEO-optimalisatie

Teksten laten schrijven

Zakelijk bloggen

Goede website teksten: zo levert je duurbetaalde website iets op

Informatie zoeken op internet gaat razendsnel. In een fractie van een seconde bepalen bezoekers van jouw website of zij interesse hebben in de informatie of niet. Zo bezien zijn de teksten op je website één van de belangrijkste factoren voor het vinden en behouden van klanten.

Bovendien dragen goede teksten sterk bij aan je online vindbaarheid. Daarom biedt Live in Five de mogelijkheid om een website te laten maken inclusief website teksten.

Website van A tot Tekst in orde

Regelmatig zien we het gebeuren: bedrijven laten een prachtige website bouwen. Het design is prachtig, de indeling is helder, de mogelijkheden eindeloos en de website teksten… niet zo goed.

Om het subtiel uit te drukken. En de duurbetaalde website levert dus ook niets op. Geen nieuwe klanten, weinig klantenbinding; eigenlijk kost het alleen maar veel geld. Eeuwig zonde!

Website teksten die zich richten op vindbaarheid en conversie

Om deze reden biedt Live in Five de mogelijkheid om websites te laten maken inclusief SEO-teksten. SEO staat voor Search Engine Optimalization. Op z’n Hollands: zoekmachine-optimalisatie. Zulke SEO-teksten richten zich op de vindbaarheid van jouw website in Google en op conversie: het omzetten van bezoekers in klanten. Bij Live in Five werken alleen technische experts en webdesigners, dus wees niet bang: die teksten worden elders geschreven.

Professionele teksten die bestaande of nieuwe klanten overtuigen

Het schrijven van website teksten is een vak apart. Daarom werkt Live in Five met veel plezier samen met een tekstbureau dat ruime ervaring heeft op het gebied van SEO-teksten en zoektermen-onderzoek. Op die manier worden de zoekwoorden gekozen waarmee jouw bedrijf de beste kansen maakt om hoog in Google te eindigen, oftewel SEO-optimalisatie, en sluiten de teksten helemaal aan bij de tone of voice en doelgroep van jouw bedrijf.

En lezen ze ook nog eens makkelijk weg doordat ze vrij zijn van jargon, taalfouten of andere storende elementen. Wel zo handig als je nieuwe of bestaande klanten wilt overtuigen van jouw diensten en producten.