SEO-optimalisatie

SEO-optimalisatie door Live in Five

Heb jij al een WordPress website voor jouw bedrijf? Of ga je die nog laten maken? Het is belangrijk dat de website goed vindbaar is in zoekmachines.

Daarom zorgt Live in Five uit Alkmaar voor websites die perfect zijn geoptimaliseerd. SEO-optimalisatie heet dat: vergroten van de vindbaarheid in Google.

Met SEO-optimalisatie scoor je hoger in de zoekresultaten

Als je een website hebt, wil je natuurlijk lekker hoog scoren in Google. Anders komen potentiele klanten niet bij jou terecht, maar bij de concurrent. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Maar hoog scoren in Google door SEO-optimalisatie is niet eenvoudig. De algoritmes van Google kijken naar een heleboel factoren die bepalen hoe jouw website scoort in de zoekresultaten en waarom jij dus boven of onder een andere website wordt geplaatst.

Hoewel niet alle factoren bekend zijn – die houdt Google liever geheim om misbruik te voorkomen – zijn veel mogelijkheden wél bekend. Zo is inmiddels duidelijk hoe belangrijk het is dat websites responsive zijn (zich aanpassen aan mobiele telefoons of tablets), een snelle laadtijd hebben en de bezoeker goede content bieden.

Google richt zich op lokale vindbaarheid. Live in Five dus ook!

Live in Five zorgt voor de SEO-optimalisatie van bestaande en nieuwe websites en richt zich daarbij met name op lokale vindbaarheid. Heb jij bijvoorbeeld een bedrijf in Alkmaar of omliggende regio? Dan helpt Live in Five je om vooral daar vindbaar te worden. Op die manier maak je de meeste kans om nieuwe klanten te trekken, omdat Google zich steeds meer richt op het tonen van lokale zoekresultaten.

SEO-optimalisatie met goede website teksten

Ook de teksten op de website spelen een zeer belangrijke rol bij de SEO-optimalisatie van jouw website. Daarom biedt Live in Five de mogelijkheid om professionele website teksten te laten schrijven, uiteraard door een ervaren SEO-tekstschrijver.

Op die manier weet je zeker dat je met je website bezoekers gaat trekken en dat je die bezoekers ook nog eens overtuigt van jouw diensten en producten. En: is je hele website in één keer SEO-proof, zo heb je nergens meer omkijken naar. Meer weten? Bekijk de pakketten van Live in Five voor alle mogelijkheden.