Zakelijk Bloggen

Zakelijk bloggen: klanten vinden en binden

Zakelijk bloggen heeft veel voordelen voor je bedrijfswebsite. Je overtuigt potentiële klanten van jouw kennis en expertise, deelt waardevolle informatie die bezoekers naar je website trekt en vergroot de vindbaarheid van je website in de zoekmachines doordat deze constant wordt vernieuwd en aangevuld.

Hoger scoren in zoekmachines door zakelijk bloggen

Goede content op je website is een belangrijke factor voor je positie in zoekmachines zoals Google. Een zakelijk blog is de perfecte manier om hiervoor te zorgen. Tenminste: als het een goed blog is. Een blog dat toegevoegde waarde biedt en bezoekers van jouw website vooruit helpt door de vragen te beantwoorden die zij hebben.

Maar zakelijk bloggen vereist veel tijd en schrijfkwaliteiten. En het liefst ook nog kennis van SEO: Search Engine Optimalization. Oftewel: vindbaarheid. Een blog is namelijk niet alleen ideaal om kennis te delen, maar ook om hoge posities te behalen in de online zoekresultaten als je de juiste zoektermen en onderwerpen kiest. Waarom zou je dat proces eigenlijk niet uitbesteden? Ieder zijn vak, tenslotte?

Zakelijk bloggen uitbesteden via Live in Five

Live in Five biedt daarom – naast het bouwen en onderhouden van WordPress websites – ook de mogelijkheid het zakelijk bloggen uit te besteden. Perfect voor ieder bedrijf dat het druk heeft, maar wel op zoek is naar manieren om nieuwe klanten te vinden en bestaande klanten te binden. Heb je al een complete WordPress website laten bouwen inclusief website teksten? Dan is een zakelijk blog de perfecte volgende stap.

SEO-blogs

Zakelijk bloggen uitbesteden aan Live in Five, betekent gegarandeerde kwaliteit. Live in Five werkt namelijk samen met een ervaren SEO-blogger en tekstschrijver die al veel bedrijven hielp om de vindbaarheid op het web te vergroten en de klantenkring te doen toenemen.

Altijd in overleg en tegen een scherp tarief – dat je in no time terugverdient – laat je wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een SEO-blog schrijven en plaatsen door Live in Five. Zo vaak jij wilt en het budget toelaat.

Van visitekaartje naar klant-wervende medewerker

Heb jij een bedrijf in Alkmaar of de omliggende regio en heb je interesse in zakelijk bloggen? Wil jij jouw website ook zien transformeren van een visitekaartje naar een klant-wervende medewerker? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk alle pakketten die Live in Five uit Alkmaar biedt.